Liberálisokat az óbudai közgyűlésbe! :)
2014. augusztus 22. írta: Bősz Anett

Liberálisokat az óbudai közgyűlésbe! :)

A Magyar Liberális Párt a hazai közélet legfiatalabb formációja, több értelemben is. Alig több mint egy éve indultunk el, meglévő tagjaink és újonnan csatlakozóink közt rengeteg a fiatal. Ez jócskán meglátszik majd az óbudai kampányon, ahol a legfiatalabb egyéni képviselő-jelöltünk néhány napja töltötte be a 19. életévét, és a polgármester-jelöltünk is mindössze 27 éves. 

Hisszük, hogy lehet tenni ezért az országért, hisszük, hogy lehet tenni ezért a városért, hisszük, hogy a főváros legnépesebb kerületében van helye a szabad gondolatoknak, van helye egy új, dinamikus, fiatal csapatnak, melynek tagjai tisztában vannak azzal, hogy a szabadság nem azonos a szabadossággal, és hogy a liberalizmus eszméje akkor ér valamit, ha szolidaritással, emberséggel, bátorsággal és barátságossággal párosul. Ebben a csapatban ez mind megvan! 

Ezen az oldalon olyan blogbejegyzéseink találhatók majd a kampány során, ahol a csapat minden tagja bemutatkozik, megírja, mit tenne Óbudáért és Békásmegyerért, mit tenne egy új III. kerületért. 

Szeretettel várunk mindenkit erre az oldalra és a facebook oldalunkra is. 

Legyetek részesei egy jókedvű, szabad kampánynak! Budapest liberális város. És Óbuda-Békásmegyer? :) 

2004-Obuda-donau.jpg

süti beállítások módosítása