Köszönjük, Óbuda-Békásmegyer!
2014. október 13. írta: Bősz Anett

Köszönjük, Óbuda-Békásmegyer!

Kedves Barátaink, Szavazóink, Ismerőseink, Támogatóink! Szeretnénk hálásan megköszönni azt a sok szeretettet, biztatást, amit Tőletek kaptunk az elmúlt hetekben. Azt mondtuk: nem számít, hány százalékot érünk el a választáson, a lényeg, hogy tükörbe tudjunk nézni október 13-án. 

Bátran vágtunk bele a feladatba, amelynek teljesítését senki sem nézte ki belőlünk: több mint 300 helyen sikerült jelöltet állítanunk, később folyamatosan jelen voltunk Budapest utcáin, aktivistákkal, jelöltekkel, polgármester-jelöltekkel, főpolgármester-jelölttel és mindenkivel, aki támogatott minket. 

Még a választás előestéjén is azt hallgattuk: nincs a Liberálisoknak támogatottsága - hiszen ezt mutatják a közvélemény kutatások -, de mi hittünk benne, hogy ez másképp van. Kifutottuk magunkat a végsőkig, de tudtuk, hogy azért küzdünk, hogy a mai napon újra gombolhassuk a kabátot, rendezhessük a sorainkat, és belefoghassunk egy olyan hosszú távú építkezésbe, amely megkerülhetetlen erővé teszi a Magyar Liberális Pártot a 2018-as parlamenti választáson. 

A főpolgármester-jelöltünk, dr. Bodnár Zoltán több mint 2%-ot ért el, a polgármester-jelöltünk, Bősz Anett is hozta ezt a szintet, Óbudán és Békásmegyeren. Egyéni képviselő-jelölteket tekintve pedig megtörtént a csoda: megközelítettük a 3%-ot! Mindezt másfél éves munkával értük el, amelyben megfeszített tempóban dolgoztunk, hiszen gyakorlatilag a párt talpra állítását követően kizárólag kampányidőszakokkal találtuk szembe magunkat. 

átlagos eredmény Óbuda-Békásmegyer.jpgA következő három évünk arra fog elmenni, hogy átlépjük a parlamenti küszöböt. Elnézve ezt a csapatot, kétségünk nem fér hozzá, hogy sikerülni fog! 

A párt most vált Fodor Gábor pártjából Magyar Liberális Párttá, amelynek több száz jelöltje vállalta a megmérettetést, és nem vallottunk kudarcot. Tudjuk, hogy messze még a végcél, de már abban is biztosak vagyunk, hogy képesek leszünk elérni. 

Köszönjük a bizalmat! 

Barátsággal, 

a Magyar Liberális Párt III. kerületi kampánycsapata

süti beállítások módosítása